×
☰ menü
Induló tanfolyamok
 • Tanfolyamok

  November 19. -Szombathely

  (A,B kat. - hétköznapi képzés)

  November 25. 14:00-19:00, November 28. 14:00-19:00 -Szombathely

  (ELSŐSEGÉLY-képzés)

   Az Átülő Képzés, miért a legfontosabb?

GYIK » Az Átülő Képzés, miért a legfontosabb?

30-40 óra, és minimum 580 km forgalmi vezetés után nem mondhatod, hogy rutinos sofőr vagy. Nem tapasztaltál minden évszakot és forgalmi helyzetet. Villamost, autópályát, rendőri irányítást, megkülönböztető jelzéseket használó gépjárműveket, különleges időjárási és útviszonyokat.

Vagy a legkézenfekvőbb dolgot: egy másik autót és annak vezetését.

Az oktató autót már viszonylag gyakorlottan és komfortosan irányítod, és sikeres vizsgát teszel; de a következőkben valószínűleg más típusú, meghajtású, felépítményű, erejű, motorú, felszereltségű, stb. autóval fogsz találkozni, közlekedni.

Célunk, hogy a vezetési magabiztosságodat a vizsgára, és utána „sofőréletedre” a rutinodat növeljük.

Minden autó többé-kevésbé más és más. Kezelése, motorizáltsága, műszerezettsége, dinamikája, stb., eltérő. Biztos megtapasztalod ezt életed során.

A kiegészítő Átülő Képzés-ünk során ezt a tapasztalást, mint tanulási lehetőséget adják az átülő vezetési gyakorlati órák és az oktatási jegyzet, segédlet formájában.

Az Átülő Képzéssel nő a magabiztosságod, javítod a sikeres gyakorlati vizsgád esélyét és gyakorlottabb autóvezetővé válsz és az első önálló kilométeredtől életet és értéket mentő tapasztalatod lehet.

Átülő Képzésen azt tanulod meg, hogy átülve egy másik autóba, mire és hogyan figyelj, mi lehet más, mint az addig megszokott tanulóautód, vezetési környezeted.

Minden új és ismeretlen dolog kockázatos, tehát az átülés rutinja biztonságtechnikai szempont is; - ezután az autók tulajdonosai, - sokszor a szülők, családtagok, munkahelyi főnökök - így nyugodtabb szívvel adják majd át a volánt neked, a friss jogosítvánnyal rendelkezőnek.

Az Átülő Képzés ebben a formában védett innováció, a KÖSZ Közlekedéskultúra Szolgálat Alapítvány képzési innovációja, a Mátrix Autósiskolával közösen!