×
☰ menü
Induló tanfolyamok
 • Tanfolyamok

  ‼️Kedves Tanulóink! ‼️

  A koronavírus helyzetre való tekintettel a
  március 28. és április 4-ei elsősegély tanfolyamot elhalasztjuk.
  A Magyar Vöröskereszt a közúti elsősegélynyújtás vizsgáztatást 2020. április 15. napjáig szintén elhalasztja.
  A következő tanfolyamról és vizsgákról amint tudunk tájékoztatunk Benneteket!

  Vigyázzatok Magatokra! Vigyázzatok Egymásra!
   

   

   

   Közlemény

Aktuális » Közlemény

2017.12.22.

Az E-Educatio Információtechnológia Zrt. és a Mátrix Autós Oktató Kft. közösen fényt derített és kijavította az autósiskolánk egyik szakoktatójának, jogsértő oktatástechnikai hibáját.

 Szakoktatónk a www.szakoe.hu honlapon elérhető, az E-Educatio Információtechnológia Zrt. KRESZ kérdés és vizsga adatbankjának egy letöltött és Interneten fellelt változatát, – ami nem azonos az online hatósági vizsgafelkészítő, pénzért megrendelhető modullal, mert annak csak egy része, kvázi termékmintája – sajnálatos módon az iskolavezetésünk tudta és beleegyezése nélkül, saját hatáskörében és jogsértően biztosította olyan tanulóinknak az esélyegyenlőség jegyében, akik megfelelő Internettel nem rendelkeztek és ezt kérték tőle a tanfolyamon. Ezzel véleményünk szerint kárt nem okoztunk, hibánkat elismertük és köszönjük az E-Educatio Információtechnológia Zrt-nek, hogy segítette működésünk még jobb, hiba mentesebbé tételét! Érintett tanulóinkat pedig minden platformon arra kérjük, hogy ezeket az átvett anyagokat töröljék, semmisítsék meg, illetve olvassák el az alábbi szószerinti, kötelező közleményünket:

"A MÁTRIX Autósiskola (székhely, Szombathely, Kiskar u. 1. cégjegyzékszám 18-09-108898m honblapcím: www.matrixautosiskola.hu) az Educatio Információtechnológia Zrt. szerzői jogait megsértette azzal, hogy tanulói rendelkezésére bocsátotta az Educatio Információtechnológia Zrt. (székhely: 1111 Budapest, Budafoki u. 59., cégjegyzékszám: 01-10-046293, honlapcím: www.e-educatio.hu) szerzői művének és adatbázisának "a közúti közlekedésben résztvevő személyek elméleti Krédésbankjának jelentős részét. A szerzői jogok megsértését a Szombathelyi Törvényszék 13.G.40.033/2017/9-I. számú ítéletével  jogerősen megállapította. A Mátrix Autósiskola kéri azokat, hogy akik az iskola bármely oktatójától vagy bármelyik alkalmazottjától a KRESZ-OFFLINE tesztkérdés adatbázisát és alkalmazást pendrive-on vagy egyéb elektronikus eszközön , illetve csatornán megkapták, ezeket semmisítsék meg, mert maguk is szerzői jogot sértenek."