×
☰ menü
Induló tanfolyamok
 • Tanfolyamok

  ‼️Kedves Tanulóink! ‼️

  Új képzések a Mátrixnál! AM, A, A1, A2, BE, C, CE, D1, D kategóriás tanfolyamok indulnak 2020. júliusától!

  A fenti képzések a Klub Autós Iskola és Mátrix Prémium Autósiskola együttműködésével valósulnak meg.

  Jelentkezés és további információ a Mátrix Prémium Autósiskola ügyfélszolgálati irodájában Szombathelyen, a Wesselényi és Szelestey utca sarkán. (Wesselényi u. 16.)

   

   

   

   

   

   Mennyibe kerül a képzés?

GYIK » Mennyibe kerül a képzés?

Talán senkit nem érdekelne annyira, hogy mennyi órát kell vezetnie, ha nem pénzbe kerülne; - ezért nyilvántartjuk és vezetjük a hatóságilag előírt képzési költséget (KK).

Ebbe a sikeres vizsgáig az elméleti tanfolyam, gyakorlati órák, vizsgaórák, esetleges regisztrációs költség (más képzőszervtől érkező tanuló esetén, 5.000,-Forint) tartozik bele és negyedévente összesítjük, és átlagoljuk ezt.

Nálunk 2016. II. negyedévében 151.687,-Forint volt a „B” kategóriában.

Ennyi pénzbe került az oktatás a jogosítványig, vizsgadíjak nélkül.

Ezt is minden iskolának közölnie kell, érdemes összehasonlítani, bár megtévesztő lehet, mivel nálunk három (3!) akciós árkategória van jelenleg, így kedvezmény kategóriánként jelentősen eltérnek a képzési költségek, a jogosítványod ára. Azt javasoljuk, számolj utána és készíts költségvetést a jogosítványod megszerzéséhez!

„A legfontosabb: vezess eleget! A sikeres vizsgákhoz, a biztonságos közlekedéshez vezetned kell –elegendő órát és kilométert. A saját biztonságod érdekében ebből ne engedj! Csak így szerezhetsz megfelelő tapasztalatot. A rutin pedig a sikeres gyakorlati vizsga alapja. A tapasztalatok azt mutatják, hogy közel 600 km-t kell vezetni a vizsgaképes rutin megszerzéséhez.” - a képzéseket felügyelő és ellenőrző NKH is eztmondja.