×
☰ menü
Induló tanfolyamok
 • Tanfolyamok

  ‼️Kedves Tanulóink! ‼️

  A koronavírus helyzetre való tekintettel a
  március 28. és április 4-ei elsősegély tanfolyamot elhalasztjuk.
  A Magyar Vöröskereszt a közúti elsősegélynyújtás vizsgáztatást 2020. április 15. napjáig szintén elhalasztja.
  A következő tanfolyamról és vizsgákról amint tudunk tájékoztatunk Benneteket!

  Vigyázzatok Magatokra! Vigyázzatok Egymásra!
   

   

   

   Mennyibe kerül a képzés?

GYIK » Mennyibe kerül a képzés?

Talán senkit nem érdekelne annyira, hogy mennyi órát kell vezetnie, ha nem pénzbe kerülne; - ezért nyilvántartjuk és vezetjük a hatóságilag előírt képzési költséget (KK).

Ebbe a sikeres vizsgáig az elméleti tanfolyam, gyakorlati órák, vizsgaórák, esetleges regisztrációs költség (más képzőszervtől érkező tanuló esetén, 5.000,-Forint) tartozik bele és negyedévente összesítjük, és átlagoljuk ezt.

Nálunk 2016. II. negyedévében 151.687,-Forint volt a „B” kategóriában.

Ennyi pénzbe került az oktatás a jogosítványig, vizsgadíjak nélkül.

Ezt is minden iskolának közölnie kell, érdemes összehasonlítani, bár megtévesztő lehet, mivel nálunk három (3!) akciós árkategória van jelenleg, így kedvezmény kategóriánként jelentősen eltérnek a képzési költségek, a jogosítványod ára. Azt javasoljuk, számolj utána és készíts költségvetést a jogosítványod megszerzéséhez!

„A legfontosabb: vezess eleget! A sikeres vizsgákhoz, a biztonságos közlekedéshez vezetned kell –elegendő órát és kilométert. A saját biztonságod érdekében ebből ne engedj! Csak így szerezhetsz megfelelő tapasztalatot. A rutin pedig a sikeres gyakorlati vizsga alapja. A tapasztalatok azt mutatják, hogy közel 600 km-t kell vezetni a vizsgaképes rutin megszerzéséhez.” - a képzéseket felügyelő és ellenőrző NKH is eztmondja.