×
☰ menü
Induló tanfolyamok
 • Tanfolyamok

  ‼️Kedves Tanulóink! ‼️

  Új képzések a Mátrixnál! AM, A, A1, A2, BE, C, CE, D1, D kategóriás tanfolyamok indulnak 2020. júliusától!

  A fenti képzések a Klub Autós Iskola és Mátrix Prémium Autósiskola együttműködésével valósulnak meg.

  Jelentkezés és további információ a Mátrix Prémium Autósiskola ügyfélszolgálati irodájában Szombathelyen, a Wesselényi és Szelestey utca sarkán. (Wesselényi u. 16.)

   

   

   

   

   

   Mi az áthelyezési költség és regisztrációs költség?

GYIK » Mi az áthelyezési költség és regisztrációs költség?

A képzéseket felügyelő és ellenőrző NKH is azt mondja, hogy „legyél körültekintő, mindent olvass el alaposan, ne később derüljön ki:

• a képzőszerv váltása külön díj megfizetése ellenében lehetséges;

• olyan extra költségeket kell megfizetni, melyre nem számítottál.”

Számos autósiskola úgynevezett áthelyezési díjat, költséget (10-20.000,-Ft) kér tőled akkor, ha lakhelyváltoztatás miatt, esetleg elégedetlenséged okán más iskolában akarod folytatni a tanulmányaidat. Ez amolyan fájdalomdíj a részükre, amivel magukhoz láncolnák a tanulójukat. Mi ezt nem tartjuk korrektnek és a Mátrix Autósiskolában ilyen NINCS!

Kérdezz rá mindig, hogy kérnének-e áthelyezési díjat, ha valami előre nem látott okból, máshol szeretnéd befejezni a képzésedet!

A regisztrációs költség tapasztalatunk szerint csak nálunk van.

Ha más iskolában kezdted a tanulmányaidat akkor ahhoz, hogy hozzánk átjelentkezz és fogadjunk, jelenleg 5.000,-Ft- külön regisztrációs díj ellenében lehetséges. Ezt azért kérjük, mert népszerű és jó iskola vagyunk és azokat a tanulóinkat részesítjük előnybe (és kedvezménybe!), akik az első pillanattól kezdve a mi képzésünkre járnak és nem célunk a versenytársainktól sem a tanulók „átcsábítása”.

Ha máshol áthelyezési díjat kell fizetned, nálunk meg regisztrációs díjat, akkor jól fontold meg az iskolaváltást hozzánk! Az új mátrixos oktatóddal is össze kell szoknod és az iskolaváltás költségéből már számos gyakorlati órát tudnál venni…